Фільтр товарів

Виробництво

Ручки на двері 

на сторінці
Показано 301 - 312 з 321 товарів
Показано 301 - 312 з 321 товарів

Як вибрати ручки для дверей Новий Стиль?

Ви зупинили свій вибір на міжкімнатних дверях Новий Стиль – це мудре рішення, на сьогодні ці двері – оптимальне співвідношення між ціною та якістю. І така цифра як 50% вироблених дверей в Україні здійснюється компанією Новий Стиль якнайкраще це аргументує.

Але для того, щоб двері стали функціональними їй у тому числі потрібна ручка. Як вибрати не дорогу, але якісну дверну ручку?

На що звернути увагу при виборі ручки дверей?

Виробник. Відвідавши ринок, швидше за все, Вам запропонують великий вибір ручок "Італії", "Німеччини", "Іспанії", "Чехії" та "Туреччини". Причому за ціною від 300 до 800 грн. На жаль, до перерахованих країн ці ручки жодного стосунку не мають. Ціна ручки європейського виробництва, навіть по акції, ніколи не буде нижчою за 70 євро. Все, що Вам пропонують до цієї суми, може бути зроблено тільки в Китаї. Але це не означає, що це продукція низької якості. Випадки щоб ручка зламалася протягом 3-5 років експлуатації поодинокі. А швидкість стирання зовнішнього покриття за нашими спостереженнями та статистикою приблизно однакова незалежно від виробника, а більше залежить від частоти експлуатації та наявності ювелірних виробів на пальцях у тих, хто ці ручки відкриває. Якщо Ви працюєте на великому підприємстві, можна легко перевірити цей факт – зверніть увагу на ручку в приміщенні, де працює багато жінок, наприклад, бухгалтерії та в приміщенні, де працюють переважно чоловіки – з великою ймовірністю, зовнішнє покриття ручки в бухгалтерії буде зношене сильніше. Тому можна сміливо вибирати дверні ручки китайських виробників – якість більшості з них на сьогодні дуже достойна, а ціна починається від 10 $ за пару.

Дверна ручка – це те, на чому можна заощадити. Краще не економити на механізмі і купити якісний дійсно італійський дверний механізм.

Матеріал. Більшість ручок у недорогому та середньому сегменті виготовляються з алюмінієвого чи цинкового сплаву. Алюміній більш легкий та дешевий. Зовні ці ручки абсолютно однакові. Найчастіше алюмінієва ручка нічим не гірша за цинкову, але при цьому дешевше.

Колір. Ще недавно у ручок було 3 кольори – золото, бронза та хром. Зараз квітів та їх комбінацій величезна кількість. Підбирайте ручки під елементи інтер'єру. Стали користуватися популярністю чорні та білі ручки.

Форма. Тут вибір стоїть: зручно чи стильно? Якщо важливіший стиль – вибирайте гарну ручку, якщо зручність – перевірте на стенді в магазині перед покупкою, чи зручно руці лежати на ручці.

Форма розетки. Розетка може бути круглою, квадратною, прямокутною і навіть трикутною. До сучасних моделей дверей найчастіше беруть квадратні ручки, до класичних – круглі.

Так що ж вибрати

До дверей Новий Стиль відмінно підійдуть такі недорогі ручки як Gavroche, Apecs, MVM, Hisar та ін. Це перевірені часом виробники, які мають широкий модельний ряд та кольорову гаму. Ручки добре зарекомендували себе, а зовнішнє покриття добре зберігається при помірній експлуатації (вдома, в офісі).

Де купити ручки на двері недорого?

Ручки для дверей Новий Стиль можна купити у нашому магазині за дуже вигідною ціною. Ми можемо укомплектувати Ваше замовлення фурнітурою і вона приїде до Вас разом із дверима. Також ми можемо зробити врізку фурнітури в двері на станках з ЧПУ і при необхідності навіть зібрати все в дверний блок, Вам залишиться тільки вставити його в отвір, запінити, а після висихання піни встановити лиштву.

Часті питання про ручки на двері Новий Стиль

  • Які ручки вибрати під двері Новий Стиль?

    Можна вибирати практично будь-які ручки. Ми рекомендуємо встановлювати лише ручки на розетці, це позбавить Вас проблем сумісності в майбутньому.
  • На яких виробників фурнітури слід звернути увагу?

    Дешеві, але в той же час досить високоякісні ручки пропонуються під ТМ Apecs, MVM, Hisar, Gavroche. Вартість таких ручок прийнятної якості починається від 10$.
  • Які кольори ручок популярні зараз?

    Нині стали популярними білі та чорні ручки, а також колір графіт. Також користуються попитом ручки в комбінованих кольорах і хром, що не виходить з моди, і його відтінки.
  • Чи можете ви підібрати мені фурнітуру?

    Так звичайно. Від Вас необхідний хоча б один із критеріїв – ціна, колір або форма ручки. Все інше ми укомплектуємо тим же виробником і в тому ж кольорі.