Фільтр товарів

Товщина полотна

Знижки

Міжкімнатні двері 

на сторінці
Показано 61 - 72 з 134 товарів
Показано 61 - 72 з 134 товарів

Каталог міжкімнатних дверей Новий Стиль

Давно минули ті часи коли на замірщик приїжджав заміряти разом з каталогами дверей. Модельний ряд, покриття, варіанти кольору сучасних виробників змінюються настільки швидко, що для того щоб підтримувати каталог в актуальному стані його довелося б друкувати новий щомісяця. На щастя, зараз в цьому немає необхідності, весь каталог і всю додаткову інформацію можна розмістити на сайті. Крім цілодобової доступності інформації сайт ще дозволяє за допомогою фільтрів підібрати за параметрами необхідні двері, погонажні вироби та дверну фурнітуру.

Як вибрати міжкімнатні двері Новий Стиль

На нашому сайті є фільтри, які допомагають підібрати міжкімнатні двері за критеріями користувача. Якщо Ви хочете скористатися фільтром, спочатку треба визначитися з критерієм підбору. Припустимо у Вас є певний бюджет в який необхідно "влізти". Для підбору дверей скористайтеся першим блоком фільтра "Ціна". Перетягуючи повзунок виберіть необхідний діапазон цін. У зв'язку з тим що комплектація блоку може бути абсолютно різною, фільтр підбирає за вартістю дверного полотна. Вартість блоку з фурнітурою буде більше приблизно в 2 рази. При цьому не варто забувати про вартість встановлення дверей.

Якщо Ви не обмежені бюджетом можна скористатися іншими блоками фільтра. Наприклад, вибрати колір або кілька кольорів, які підходять під Ваш інтер'єр. Для цього досить по черзі натиснути на квадратики з зображеннями кольору. Не забувайте, що колір на екрані монітора не завжди може збігатися з реальним і залежить від налаштувань монітора. Подивитися реальний колір можна у нас в офісі.

Зверніть увагу, картинка в пошуку загальна для моделі двері і не завжди може збігатися за кольором з обраним. Щоб подивитися повну інформацію натисніть на неї.

Також можна відфільтрувати за наявністю або відсутністю скла в дверях, з малюнком на склі або без.

Якщо Ваш інтер'єр вимагає певного стилю можна відфільтрувати за типом дверей - класика або більш модернові моделі.

Ціни на двері Новий Стиль, вартість дверей і погонажу

У нашому магазині встановлено мінімально допустимі виробником ціни. Тобто, ціна така ж як і на складі постачальника. До міжкімнатних дверей Новий Стиль ми рекомендуємо фурнітуру Апекс, яка також продається за мінімальними цінами, рекомендованими для Інтернет магазинів. Для багатьох моделей дверей практично постійно проходить акція - дверні петлі в подарунок при покупці дверного блоку з фурнітурою (петлі такого ж виробника і кольору як вибрані Вами дверні ручки). Також періодично акції проводить виробник, ознайомиться з переліком моделей на які діє акційна ціна можна в розділі "Знижки".

Разом з полотнами продаються всі необхідні погонажні вироби - дверна коробка, нілічнікі, добірна дошка. Ціна на погонаж вказана на сторінці товару праворуч від картинки. Якщо Ви не впевнені чого і скільки Вам потрібно, звертайтесь за контактними номерами телефонів, кваліфіковані менеджери допоможуть підібрати все необхідне.

Відгуки про двері Новий Стиль

В інтернеті величезна кількість відгуків про двері Новий Стиль. Більшість з них позитивні, люди задоволені якістю продукції. З огляду на що незадоволені покупці залишають відгуки значно в більшій кількості випадків ніж задоволені, можна вважати що задоволених клієнтів значно більше.

У нас великий досвід роботи з дверима ТМ Новий Стиль і ми можемо сміливо заявити, що якість продукції дійсно на високому рівні. Якщо дотримуватися рекомендацій постачальника з транспортування, зберігання і встановленню, двері будуть служити більше заявленого терміну експлуатації.

Часті питання з приводу міжкімнатних дверей Новий Стиль

Двері міжкімнатні Новий Стиль в наявності або їх потрібно чекати?

Більшість моделей у великій кількості перебувають на складі у Києві. Якщо Вам потрібні двері "на сьогодні" - Новий Стиль це відмінний варіант, завжди можна укомплектувати практично будь-який об'єкт.

Які моделі дверей Новий Стиль найпопулярніші?

Найпопулярніші моделі на сьогодні – Міра, Лінея, Делла, Гретта з колекції Ностра, Імідж і Статус з колекції Елегант і зовсім не дорогі, але не менш якісні Лілу, Леона і Лейла з колекції Мода.

Які відгуки про міжкімнатні двері Новий Стиль?

Так як у нас є можливість порівнювати відгуки про двері Новий Стиль з відгуками про інших виробників, можемо з упевненістю сказати, що відсоток позитивних відгуків про Новий Стиль найвищий серед масових виробників дверей В Україні. Також наші установщики дверей позитивно відгукуються про якість Нового Стилю.

Чи можна забрати двері Новий Стиль самовивозом зі складу?

Можна, але попередньо обов'язково треба оформити замовлення по телефону або в офісі та вказати приблизний час візиту на склад.