Фільтр товарів

Товщина полотна

Знижки

ПВХ Deluxe 

на сторінці
Показано 25 - 36 з 45 товарів
Показано 25 - 36 з 45 товарів

Міжкімнатні двері ПВХ Новий Стиль Україна

Каркас ПВХ дверей виготовлений з двошарового соснового брусу і зрощений по периметру на «мікрошип». За рахунок двошарового брусу більш стійкий до зовнішніх впливів і зводить до мінімуму ймовірність того, що двері можуть деформуватися.

Декоративна облицювальна ПВХ плівка - це полівінілхлоридна плівка, призначена для облагородження різних поверхонь, яка в тому числі використовується для облицювання поверхні дверних полотен Новый Стиль.

Переваги, плюси і мінуси ПВХ дверей Новий Стиль

Плівка ПВХ має високу світлостійкість, не вигоряє під впливом сонячних променів і відрізняється стійкістю до стирання, що забезпечує довгий термін служби дверних полотен. Даний матеріал має підвищену пластичність, володіє хімічною, тепло- і вологостійкістю.

Матеріал екологічно нешкідливий, плівка не виділяє ніяких шкідливих речовин. Переваги його перед шпоном натурального дерева і фініш-плівки очевидні. ПВХ складніше подряпати, матеріал більш стійкий до стирання, не змінює своєї колірної гами в процесі використання.

На відміну від натурального шпону - структура малюнка більш однорідна. Так само двері, облицьовані плівкою ПВХ, вимагають не такого ретельного догляду, як двері, облицьовані натуральним шпоном, можна використовувати побутові хімічні засоби, крім абразивних засобів і органічних розчинників. На відміну ж від фініш-плівки, ПВХ не розбухає і не розшаровується при контакті з водою.

Асортимент кольорової палітри дозволяє дверям, покритим ПВХ Deluxe плівкою, відмінно вписуватись практично в будь-який інтер'єр сучасного приміщення. Двері, покриті плівкою ПВХ, на протязі багатьох років не потребують якогось додаткового догляду і при цьому зберігають відмінний зовнішній вигляд.

При зовнішній схожості з дверима, облицьованими натуральним шпоном - двері, облицьовані плівкою ПВХ істотно дешевше.

Дверні полотна поставляються в стандартній комплектації з матованим склом товщиною 4 мм (піскоструминним методом).

Недоліки дверей ПВХ

Як таких мінусів у дверей ПВХ не спостерігається. Іноді зустрічається відшаровування плівки на торці дверей, яке так само характерно і для шпонованих дверей. Найчастіше причиною є підвищена вологість в приміщенні. Але і для цієї проблеми ТМ Новий Стиль знайшла рішення - двері більш дорогих серій (Маестра, Ностра) виробляються з торцями, загорнутими в плівку без стиків, тобто плівка повністю і безперервно окутує торець, що повністю виключає контакт вологи з МДФ.

Відгуки про дверях ПВХ

ПВХ двері активно захоплюють ринок України, але ще часто ми зустрічаємося з різного роду стереотипами, особливо серед людей старшого віку. Вони вважають що ПВХ це шкідливо, але ... чомусь вдома ставлять ПВХ вікна замість дерев'яних. Вважають що шпон більш екологічний, забуваючи про те що шпоновані двері покривають 3-7 шарами лаку.

Маючи великий досвід роботи з дверима з різними типами покриттів (МДФ, екошпон, ПВХ, шпон, фарбування, масив), можемо стверджувати, міжкімнатні двері покриті ПВХ плівкою - це кращий варіант дверей в недорогому і середньому сегменті.

Купити ПВХ міжкімнатні двері в Києві

У нашому магазині можна придбати ПВХ двері ТМ Новий стиль по мінімальній ціні. Двері можуть бути як в наявності на складі так і вироблені в найкоротші терміни. Також ми надаємо повний комплекс послуг - від професійної консультації до якісної установки.

P.S.: Новий Стиль це не Новий Світ і не Новий Мир ;)

Часті питання про міжкімнатні двері ПВХ Deluxe