Екошпон 

Показано 1 - 12 з 12 товарів
Показано 1 - 12 з 12 товарів

Міжкімнатні двері з екошпону Новый Стиль

Екошпон - це матеріал який має природнє походження, точно імітує природну текстуру і колір цінних порід дерева. У своїй структурі містить деревні волокна і інноваційний полімер - поліпропілен.

Важливо! Властивості поліпропілену добре вивчені і він є абсолютно безпечним для здоров'я людини.

Екошпон не вбирає грязь завдяки відсутності шпарин в структурі матеріалу, не вигоряє на сонці, не міняє колір, не покривається тріщинами і не розшаровується.

Міжкімнатні двері ТМ Новий Стиль з екошпону мають гарну вологостійкість, зносостійкість і екологічно безпечні. Їх можна встановлювати в усі типи приміщень. При цьому не варто забувати про рекомендовані умови експлуатації: вологість повітря 30-70%, температура - 15-30 0C вище нуля.

Догляд за дверима з екошпону

Регулярний догляд за міжкімнатними дверима з екошпону продовжить їх термін служби і збереже гарний і привабливий зовнішній вигляд. Використовуйте тільки якісні засоби для миття та поліруючі засоби, попередньо не забувайте ознайомитися з інструкцією до їх застосування.

Не рекомендується використовувати миючі порошки і рідини. Це може привести до погіршення покриття і зовнішнього вигляду в цілому. Ні в якому разі не використовуйте губки і скребки, а також засоби з вмістом кислот, абразиву і лугу.

Купити двері з екошпону Новий Стиль в Києві

В нашому магазині можна придбати двері з екошпону ТМ Новий Стиль за мінімальною ціною. Двері можуть бути як в наявності на складі так і вироблені в найкоротші терміни. Також ми надаємо повний комплекс послуг - від професійної консультації до якісного встановлення.

Часті питання про міжкімнатні двері з екошпону